image
image
Wie is EON?EON is Onno Nieveen
Onno Nieveen: ik ben een gepassioneerde zoeker naar de Kern der Dingen… , hoe de wereld, de mens en vooral ikzelf in elkaar zit: Wie ben ik?

Deze zoektocht leidde mij langs verschillende en uiteenlopende opleidingen, reizen en banen. In mijn huidige werk als gezondheids- en mentalcoach komen al die opleidingen en ervaringen samen. Eigenlijk is het geen werk, het is mijn leven!
Opleidingen
 • Een wetenschappelijke studie Milieutechnologie aan de Universiteit Wageningen: Kennis en besef over de complexiteit van de mens en zijn omgeving en de noodzaak om in balans met die omgeving te leven.

 • Professionele astrologie en psychologieopleidingen bij Archenar van Karen Hamaker: Een speurtocht naar het eigen Zijn en het inzicht dat wetenschap en intuïtieve kennis naast elkaar kunnen bestaan.

 • Opleidingen voor persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling (Landmark en CICO): Kennis verzamelen en trainen door het zelf te doen en te ondergaan.

 • Via het medische keurkorps van Defensie: Onder moeilijke omstandigheden medisch specialisten bijstaan.

 • De Omega Health Coach leergang van arts Dr. Roy Martina: Toegepast alternatief medisch handelen via een synthese van Oosterse inzichten uit China en Tibet, Westerse visies uit NLP, Jungiaanse en transpersoonlijke psychologie en het nieuwste uit de neuroscience en kwantumgeneeskunde.

 • Via oosterse meesters op het gebied van (Tibetaanse) geneeskunst: Regenesis, mindfullness en het Tibetaanse Tsa Lung: de kracht van de Mind wordt ingezet via o.a. helende meditaties om de balans van het lichaam te herstellen.

 • Life Experience personal coaching: Opleiding tot coach via ‘on the job’ training in mijn eigen leven.Banen, toen en Nu

 • Het wereldwijd realiseren van innovatieve fabrieken voor de recycling van organische afvalstromen tot bruikbare producten (transformatie van de stof)

 • Adviseren van organisaties vanuit een holistische visie, onder andere met behulp van organisatie-astrologie (transformatie van besluitvorming)

 • Het introduceren en uitbouwen van een Europese tak van VANTO business consultants (transformatie van bedrijfsculturen)

 • En NU: het voeren van een vitalitieits- en gezondheidspraktijk voor individuen “EON”, en het werk met Omega Gezondheid Coaching (OGC) voor organisaties en groepen. Verder zijn er nieuwe online programma's om op een intensieve manier mensen in het dagelijkse bestaan te ondersteuning: Nooit Meer Overgewicht en Max My Performance (transformatie van geest, lichaam).


Dagelijkse leven
Ik leef mijn leven via de verschillende rollen: vader, echtgenoot, zoon, broer, collega, vriend, coach, etc., maar bovenal probeer ik te luisteren naar mijn hart, kennis en wijsheid te leven, lichaam en geest te trainen en ruimte te creëren om dat wat zich niet laat zien te ervaren.

Er is een sterke drang om te blijven ‘leren’, via regelmatige samenwerking en intervisie met en door collega’s, door het volgen van cursussen voor verdieping en vernieuwing en vooral door open te staan voor coaching van mensen die Meester zijn in mijn vak en in het Leven.
image
image